Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Η αιτία και το αποτέλεσμα τou κυματισμoύ των δημιουργικών σκέψεων μας.


Η αιτία και το αποτέλεσμα τou κυματισμoύ των δημιουργικων σκέψεων μας.

Ρίξτε ένα βότσαλο σε μια ήσυχη λίμνη και παρακολουθήσετε το ταξίδι του κυματισμού ως ένα κύκλο που εκτείνεται στο άπειρο.
Οι σκέψεις και οι πράξεις μας, είναι όπως τα βότσαλα που ρίχνονται στα ήρεμα νερά, δημιουργούν κυματισμούς που μεγαλώνουν και να αναπτύσσονται συνεχώς. Ό,τι κάνουμε και σκεφτόμαστε επηρεάζει τους άλλους στη ζωή μας και οι αντιδράσεις τους επηρεάζουν τους υπόλοιπους στη συνέχεια.
Οι επιρροή που έχετε επάνω στον κόσμο είναι πιο σημαντική από ό, τι θα μπορούσατε
ποτέ να φανταστείτε. Οι επιλογές που κάνετε έχουν εκτεταμένες συνέπειες. Κάθε μετατροπή, ακριβώς όπως και κάθε κυματισμός, έχει ένα σημείο προέλευσης, βρίσκεται μέσα στην καρδιά σας. Μια νέα χιλιετία είναι εδώ και μια μεγάλη πνευματική αφύπνιση άρχισε. Οι άνθρωποι παντού ψάχνουν για απαντήσεις για την πραγματική φύση των ψυχών μας, τι έχει ο Θεός να κάνει με τη ζωή μας, αν οι μικρές συνεισφορές μας μπορούν πραγματικά να κάνουν μεγάλες αλλαγές. Η λίμνη είναι ο κόσμος, η καρδιά σας είναι το βότσαλο. Ο κυματισμός είναι η αγάπη και η θετική πρόθεση που στέλνετε με κάθε καρδιακό παλμό.
Φανταστείτε ... η καρδιά σας στέλνει ένα κυματισμό το οποίο πάλλεται στον ίδιο ρυθμό με μια άλλη καρδιά και ο κυματισμός διπλασιάζεται, πάλλονται στον ίδιο ρυθμό με άλλες καρδιές, και ο κυματισμός μεγαλώνει ...
πολλαπλασιάζοντας από καρδιά σε καρδιά με αυξανόμενη επιρροή στην κοινωνία. Ο κυματισμός είναι μια σύνδεση ανάμεσα σε αυτούς που έχουν ανάγκη και εκείνων που θέλουν να βοηθήσουν. Αν ο καθένας μας δίνει μόνο μία ώρα την εβδομάδα για να κάνει το καλό ή μια ώρα να στείλει ευλογία με κάθε κτύπο της καρδιάς, σκεφτείτε το συνδυασμένο αποτέλεσμα του αυξανόμενου κυματισμoύ στις κοινωνίες μας και στον πολιτισμό μας. Κάθε ένας από εμάς κουβαλάει μέσα του τη δυνατότητα να αλλάξει τον κόσμο σιγά-σιγά, προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο.
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τον κυματισμό για να κάνουμε μια θετική διαφορά και να απλώσουμε τα κύματα της αγάπης και της καλοσύνης που θα σαρώσουν τον κόσμο. Κάθε πράξη φιλανθρωπίας, κάθε επιθυμία, κάθε θετική σκέψη μπορεί να κυματίσει από καρδιά σε καρδιά και να προκαλέσει αλλαγές στο χώρο και το χρόνο. Παρέχοντας καρδιακοί παλμοί οι οποιοί να δονούνται με ρυθμό, η δυναμική της επιρροής σας θα αυξηθεί, όπως ο κυματισμός σας θα κινηθεί προς τα εμπρός και προς τα έξω. Ο κυματισμός μεγαλώνει σε μέγεθος όταν η καρδιά σας συνδέεται με μια άλλη και η συμβολή τους προστίθενται, ο κυματισμός γίνεται ένα κύμα. Το κύμα μεγαλώνει συνέχεια σε δύναμη όταν περισσότεροι κτύποι της καρδιάς αρχίζουν να συντονίζονται. Το κύμα γίνεται μία παλίρροια και εισβάλει τον κόσμο. Ενώ οι χτύποι της καρδιάς μας πάλλονται στο χώρο και το χρόνο.
Κάθε άτομο πρέπει να πιστέψει στην ικανότητά του να χρησιμοποιήσει την καρδιά του όπως το βότσαλο στη λίμνη για να στείλει ένα κυματισμό προς τα έξω σε κάθε κτύπο ώστε να αγγίξει τις ζωές όλων των ανθρώπων με τους οποίους έρχεται σε επαφή οι οποιοί θα επικοινωνούν με όλα τα άτομα με τα οποία έρχονται σε επαφή, και ούτω καθεξής ... έως ότου όλες οι καρδιές της ανθρωπότητας να δημιουργήσουν ένα κύμα που θα αυξήσει το επίπεδο συνείδησης αυτού του πλανήτη.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου