Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013


Η ώρα της αφύπνισης έχει έρθει, δεν είμαστε υλικά όντα καταδικασμένα να υποφέρουν και να πεθαίνουν, είμαστε πνευματικά όντα, αθάνατα και αιώνια, ήρθαμε να ζήσουμε στο σχολείο πλανήτη Γη να μάθουμε να ζούμε με υγεία, χαρά, ειρήνη και ενότητα στην πολυμορφία ! Πριν πολλά χρόνια έγραφα σ'έναν ασθενή με AIDS : "Αν τολμήσεις να βγεις έξω από την παγίδα της συμμόρφωσης και να προχωρήσεις στο δρόμο προς την συνολική υγεία, θα ενταχθείς στην λεγεώνα των όσων έχουν μάθει να ζουν θετικά." Πώς να τα αναγνωρίσεις ; Έχουν πάθος για τη ζωή. Αγαπούν αυτό που κάνουν και κάνουν αυτό που αγαπούν. Ασχολούνται με το φυσικό σώμα τους με ευαισθησία και λεπτότητα, τρέφοντας το με ποιοτικά τρόφιμα και παρέχοντας του αρκετή άσκηση και ανάπαυση.

Έχουν μάθει να μην κρατήσουν μέσα τους αρνητικά συναισθήματα όπως ο φόβος, ο θυμός, η κρίση, η απογοήτευση και η αγανάκτηση. Ξέρουν να ξεσπάσουν έντονα, αλλά χωρίς να πληγώσουν τους άλλους. Διανοητικά είναι ανοιχτοί και δεκτικοί. Δεν φοβούνται να αμφισβητούν τον εαυτό τους. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι αγαπούν την τέχνη της αμφισβήτησης ! Ξέρουν ότι η σοφία αναπτύσσεται όταν ανοίγεται κανείς συνεχώς σε νέες ιδέες.

Είναι σε επαφή με τη βαθιά διαίσθησή τους, με τον ανώτερο εαυτό τους, το φωτεινό είναι τους. Αυτό τους δίνει πραγματική ανεξαρτησία. Πράγματι δεν χρειάζονται πια να υπακούουν τυφλά τους άλλους. Ξέρουν πώς να ενημερώνονται από διάφορες πηγές και στη συνέχεια να πάνε μέσα τους, μέσω της χαλάρωσης και του διαλογισμού, να βρούνε τον δρόμο που τους ταιριάζει πραγματικά. Χρησιμοποιούν τη φαντασία τους, όχι πια για να τρομάξουν με όλες τις καταστροφές που θα μπορούσαν να τους συμβούν, αλλά για να δημιουργήσουν θετικά όνειρα και να τα υλοποιήσουν όλο και πιο γρήγορα.

Είναι ευτυχείς, χαρούμενοι, γεμάτοι αγάπη και χιούμορ, ενθουσιώδεις και θερμοί. Τα λόγια τους είναι χρωματισμένα με θαυμασμό και ευγνωμοσύνη για όλα αυτά που τους φέρνει η ζωή. Έχεις την επιλογή : "Να ζείς με τον φόβο της ασθένειας και σταδιακά θα αυτοκαταστραφείς ή να ελευθερωθείς από τα δεσμά της εκπαίδευσης σου και να ξεκινήσεις μια νέα ζωή, μια ζωή που δημιουργείς κάθε στιγμή με θετικές σκέψεις, θετικά συναισθήματα, θετικές πράξεις. Εύχομαι να γίνεις ένα θετικό άτομο, υπεύθυνο, συνειδητό και στην ευχάριστη θέση να μοιραστείς με άλλους το φως σου και την υγεία σου."
 
                              
___________ Christian Tal Schaller_____________
 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου