Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Τα πάντα είναι θέμα ισορροπίας



Τα πάντα είναι θέμα ισορροπίας, η διαδρομή της κατεστημένης τάξης.

Γιατί να προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε το ακατανόητο, έχουμε από μία πλευρά αυτοί που παίρνουν χωρίς να δώσουν και από την άλλη εκείνοι που δίνουν ελεύθερα, συμπεραίνουμε ότι υπάρχει μια ισορροπία. Κάποιος είπε ότι ο αφυπνησμένος άνθρωπος τίθεται περισσότερο σε δοκιμασία από τους άλλους γιατί ; Ο λόγος είναι απλός, το ον που δίνει απλόχερα έχει μεγαλύτερη καρδιά, επειδή έχει τη δύναμη να τα ξεπεράσει όλα με την αγάπη, ενώ αυτός που παίρνει χωρίς να δίνει, έχει μια λιγότερο ανοικτή καρδιά, και θα δοκίμαστεί λιγότερο. Πάλι υπάρχει ισορροπία. Όλα είναι φως, τα πάντα είναι ενιαία, όλα είναι θέμα ισορροπίας.
Το ανθρώπινο ον πρέπει να βρει την ισορροπία του και όταν καταλάβει ότι όλα είναι σωστά, καταλαβαίνει ότι τα πάντα είναι ισορροπημένα. Όταν υπάρχει μια ανισορροπία, αυτή η δημιουργική δύναμη δρα να ισορροπήσει, αυτή η νοημοσύνη δεν σκέφτεται σαν τους ανθρώπους, μόνο βάζει τα πάντα την κατάλληλη θέση, σύμφωνα με την καθεστηκυία τάξη. Όταν το ανθρώπινο ον εξομοιωθεί με το νόμο της ισορροπίας, λαμβάνει γνώση της σχέσης του με αυτό που είναι και για να μην διαταράξει την καθεστηκυία τάξη, δρα με σεβασμό με τη ζωή, τα πάντα γίνονται ιερά και ευγνωμοσύνη, δίνει και δέχεται με αγάπη. Δεν κρίνει πιά, δεν καταδικάζει πιά, σέβεται τη ζωή του καθενός.
Όπως και να χει, ξέρει ότι δεν έχει σημασία τι του παρουσιάζει τη ζωή, ο ίδιος κάνει δώρο αγάπης, ακόμη και αν μερικές φορές η ζωή μπορεί να είναι άδικη γι' αυτόν. Ξέρει γιατί είναι έτσι, εξισορροπεί να τα βάλει στη σωστή θέση . Τα πάντα είναι αγάπη, κάθε έλειψη αγάπης θα πληρωθεί από εκείνους που έχουν μια ανοιχτή καρδιά  έτσι ώστε να διορθωθεί αυτή η ανισορροπία. Η ζωή δεν έχει τίποτα εναντίον κανενός, είμαστε όλοι από την ίδια αρχική πηγή. δεν έχει σημασία όποιος και να προκαλεί αυτή η ανισορροπία, θα υπάρξει μια αντίδραση της Θείας Νοημοσύνης, η δημιουργική δύναμη που ξανά βάζει τα πάντα στη σωστή θέση. Ο θεϊκός άνθρωπος γνωρίζει ότι τα πάντα είναι ισορροπημένα και είναι έτοιμος να δώσει χωρίς προσδοκίες, επειδή εξησορροπεί την αταξία, και τα πάντα επιστρέφουν στη θέση που τους αρμόζει.

  Raphaël Juste Être

  Απλά να είσαι υπό το φως του Ενός, όλοι και όλα κινούμενοι μαζί στο ίδιο καράβι Πατέρα / Μητέρα.

  Μπορείτε να διανείμετε και μοιραστείτε όλα τα κείμενα μου, χωρίς κοπή ή τροποποίηση. Σας ζητώ να αναφέρετε μόνο τον συγγραφέα Raphaël Juste Être

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου