Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Είμαστε όλοι συν-δημιουργοί συνδεδεμένοι



Είμαστε όλοι συν-δημιουργοί συνδεδεμένοι .

 Είμαστε όλοι συνδεδεμένοι με την ενέργειά μας, είμαστε όλοι ΕΝΑ.
Οι θετικές ενέργειες έχουν υγηλές δόνησης αγάπης οι οποίες τις καθιστούν εκατοντάδες φορές μεγαλύτερες από τις αρνητικές .
Κάθε φορά που ο καθένας από εμάς εκπέμπει θετική ενέργεια όπως ευτυχία, χαρά, ειρήνη, ενισχύει τους ενεργειακούς κύκλους της ανθρωπότητας και της γης. Κάθε φορά που ένας από εμάς ενισχύει τη συνείδηση του​​, η συλλογική συνείδηση ​​της ανθρωπότητας ενισχυθύεται και εξελίσσεται.
 Ας νιώθουμε λοιπόν, αυτή την Θεία Αγάπη, η δόνηση της αγάπης είναι το πιο όμορφο συναίσθημα, που περιέχει όλα τα άλλα.
Βρείτε το, βρίσκεται μέσα στην καρδιά σας από τη στιγμή της γέννησης σας, είναι γλυκό, είναι μαγικό, θα σας κάνει να λιώσετε από ευτυχία. Θα αισθανθείτε την αιωνιότητα του, το άπειρο του. Στη συνέχεια, θα νιώσετε ότι είστε μέρος του, είναι η πηγή σας. Θα νιώθετε ότι μέσα από αυτή την αγάπη  συνδέεστε με το Σύμπαν, στη Μητέρα Γη, στον δημιουργό Πατέρα-Μητέρα. Δίχως σκέψεις, με την καρδιά ανοιχτή, γεμάτοι από συναισθήματα ευτυχίας, δεν θα ξέρετε τι να πείτε, μόνο « ευχαριστώ,  ευχαριστώ». Η συνείδησή σας θα αναγνωρίσει τότε αυτή την αγάπη, η οποία είναι τα πάντα, είναι ΕΝΑ, είναι εσάς, η ίδια η ουσία σας.
Θα αισθανθείτε την ανάγκη, αφεθείτε σ'αυτή την ησυχία, αυτή η ειρήνη, αυτό το απαλό φως, η οποία σας νανουρίζει στην δόνηση της αγάπης.
Το όλο είναι τότε δυνατό μέσα από σας, χάρις στην έξυπνη δημιουργική δράση, θα είστε συν-δημιουργός.

ΝΕΜΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου